"Παρωχημένη και επικίνδυνη η ΕΛΜΕ Ηρακλείου"

"Παρωχημένη και επικίνδυνη η ΕΛΜΕ Ηρακλείου"

Με τόσες αγωνιστικές κινήσεις, παρεμβάσεις, δίκτυα κτλ. ποιος καθηγητής θα μιλήσει απλά και ξεκάθαρα στους μαθητές,  μέσα στην τάξη, για το νοσηρό φαινόμενο των μαθητικών καταλήψεων;

Αγαπητό Cretalive,

η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Ηρακλείου δεν είναι μόνο συνδικαλιστικό όργανο, είναι και επιστημονικό, όπως μας λένε οι συνδικαλιστές της. Ασχολείται με τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχει πάντα άποψη και λόγο για τις εκπαιδευτικές πολιτικές της κεντρικής κυβέρνησης.

Την Πέμπτη 16/12/2021 πραγματοποίησε εκλογές. Ψήφισαν πάνω από 1.200 καθηγητές και πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα από το CRETALIVE:

Αξίζει κανείς να ρίξει μια ματιά στα ονόματα των παρατάξεων, που έλαβαν μέρος στις εκλογές. Πάντα έχουν ενδιαφέρον τα ονόματα:

Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» εξέλεξε δύο μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο,  αλλά οι «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ» δεν εξέλεξαν κανένα. Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και η …. «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» εξέλεξαν από δύο μέλη! Η παράταξη του νυν προέδρου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» βγήκε πρώτη.

Επίσης, αξίζει να πληροφορηθεί κανείς ότι στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου υπάρχει εκπρόσωπος του ΚΚΕ (μλ). Το ΚΚΕ (μλ) πανευρωπαϊκά υπάρχει μόνο σε κάποιους καθηγητές στο Ηράκλειο! 

Με τόσες αγωνιστικές κινήσεις, παρεμβάσεις, δίκτυα κτλ. ποιος καθηγητής θα μιλήσει απλά και ξεκάθαρα στους μαθητές,  μέσα στην τάξη, για το νοσηρό φαινόμενο των μαθητικών καταλήψεων;

Για να καταλάβετε το … αγωνιστικό ήθος και τις εκπαιδευτικές … προοπτικές της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

Το έτος 2021 έγινε πλήθος εκδηλώσεων στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821. Μάλιστα δόθηκε μεγάλη έμφαση στο κίνημα του φιλελληνισμού, που αναπτύχθηκε εκείνη την εποχή. Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση για τα παραπάνω.

Θεώρησε όμως σκόπιμο, λίγες μέρες πριν την 25η Μαρτίου 2021, να βγάλει φλογερή ανακοίνωση υπέρ της αποφυλάκισης του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα!!!

Δυστυχώς, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και με τη νέα διοίκηση. Θα εξακολουθήσει να είναι η ίδια παρωχημένη και επικίνδυνη ΕΛΜΕ Ηρακλείου, που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια.

    

Με εκτίμηση

Τροχαλάκης Αλέξης

Μοχός Ηρακλείου

 

 

Δείτε επίσης:

Μοιρασμένες οι έδρες στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ