Το πολύ αργό ταξίδι μιας συστημένης επιστολής!

Το πολύ αργό ταξίδι μιας συστημένης επιστολής!

Δεκτές κάποιες εύλογες καθυστερήσεις, λόγω πανδημίας - Ωστόσο κάπου η κατάσταση υπερβαίνει το όριο

Αγαπητό Cretalive, 

Θα περίμενε ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αυτής της χώρας ότι στην ψηφιακή εποχή, σε αυτή των οπτικών ινών και της  ραγδαίας ανάπτυξης στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, κάτι θα "πήγαινε" γρηγορότερα και στην λειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων. 
Έρχεται όμως η "περιπέτεια" μια συστημένης επιστολής, να μας δείξει ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο. 
Μιας επιστολής που εστάλη στις αρχές Μαρτίου από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, (όχι από την Γη του Πυρός) και περισσότερες από 30 ημέρες αργότερα, ακόμα δεν έχει φτάσει στον προορισμό της στο Ηράκλειο Κρήτης. 
Μια επιστολής που - σύμφωνα με την σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή των ΕΛ.ΤΑ - έφτασε στο Ηράκλειο την 1η Απριλίου, ωστόσο 12 ημέρες αργότερα δεν έχει καταφέρει να "προχωρήσει" μερικά χιλιόμετρα μέχρι τον παραλήπτη! 

Και μέσα σε όλη αυτή την αναμονή που λειτουργεί βλαπτικά για το νευρικό σου σύστημα, να προσπαθείς επί τουλάχιστον 4 μέρες να επικοινωνήσεις με κάποιον για να ρωτήσεις αν μπορείς έστω να πας αυτοπροσώπως να την παραλάβεις!
Και να αρχίζει νέος κύκλος αναμονής καθώς η απάντηση που παίρνεις είναι "ΘΑ σας ενημερώσουμε"! 

Δεκτές κάποιες εύλογες καθυστερήσεις, λόγω πανδημίας. Ωστόσο κάπου η κατάσταση υπερβαίνει το όριο
Δεν ξέρω αν με την δημοσιοποίηση του θέματος θα κάνει ένα "σπριντ" η επίμαχη επιστολή και θα φτάσει στον τελικό της προορισμό. 

Θα ήθελα όμως τα ΕΛ.ΤΑ , που - σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ηλεκτρονική τους σελίδα - παρέχουν σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να ξαναδούν πιο "ζεστά" το θέμα της εξυπηρέτησης προς τους πολίτες!


Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ε.Τ.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ