Απάντηση για τις εργασίες στην Οδό 1866

Απάντηση για τις εργασίες στην Οδό 1866

Τι λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας με αφορμή επισημάνσεις αναγνώστη του cretalive

Αγαπητό Cretalive, 
 

Σε συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύσατε σχετικά με εργασίες  στην οδό 1866, στο Ηράκλειο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής του έργου επί της 1866, ακολουθούμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να λάβουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις - άδειες από τον Δήμο Ηρακλείου για την κίνηση και κατάληψη του χώρου έμπροσθεν του οικοπέδου.

Εν προκειμένω για τις εργασίες σκυροδέτησης που εκτελούνταν σήμερα, έπειτα από αίτημά μας προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ηρακλείου και πληρωμή του αντίστοιχου τέλους, μας χορηγήθηκε η σχετική άδεια με αριθμό πρωτοκόλλου 31217_09.04.2021 για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου τη Δευτέρα 12/04/2020 από τις 7:30πμ έως τις 15:00μμ. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στις 12μμ, τρεις ώρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Το έργο αφορά την κατασκευή ενός συγκροτήματος καταστημάτων παραδοσιακών προϊόντων για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και θα συμβάλει στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της κεντρικής αγοράς της πόλης μας. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και καταβάλλοντας ιδιαίτερη προσπάθεια για τον βέλτιστο προγραμματισμό των εργασιών από πλευρά μας προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγχυση στη λειτουργία της αγοράς, ζητάμε την κατανόηση των λοιπών ιδιοκτητών καταστημάτων στις μεμονωμένες περιπτώσεις που απαιτείται η κατάληψη του χώρου μπροστά από το έργο.

 

Για την LYDAKIS Construction Co.

Μενέλαος Λυδάκης
Δείτε επίσης: 

Οι μπετονιέρες "κόβουν" την κίνηση στην αγορά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ