Το "προσωρινό" λάστιχο της ΔΕΥΑΗ και οι βλάβες

Το "προσωρινό" λάστιχο της ΔΕΥΑΗ και οι βλάβες

Υπάρχει εκεί από το 2017

Αγαπητό Cretalive Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να καταγγείλω το εξής:

στην κατοικία μου (Νέα Αλάτσατα Ηρακλείου) το νερό φτάνει μέσω ενός λάστιχου το οποίο είναι εκτεθειμένο στον δρόμο από το 2017.

Αυτό υποτίθεται ότι θα ήταν "προσωρινό" μέχρι να μπορέσουμε να συνδεθούμε στο νέο δίκτυο, όπως μας είχαν πει από την ΔΕΥΑΗ.

Φυσικά μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα το λάστιχο να υφίσταται διαρκώς φθορές (π.χ. κοψίματα) από τα διερχόμενα ή τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και το νερό να τρέχει στη μέση του δρόμου.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και μέσα στον Ιούλιο, οπότε και το δήλωσα στην ΔΕΥΑΗ ως βλάβη (το οποίο έχει γίνει πλέον μόνιμη συνήθεια). Μέχρι και σήμερα και μετά από τηλεφωνήματα και τις προηγούμενες ημέρες, δεν έχει διορθωθεί η βλάβη και το νερό χάνεται στον δρόμο.

Από την μία γίνονται συστάσεις από την ίδια τη ΔΕΥΑΗ ώστε οι καταναλωτές να κάνουν ορθή χρήση του δικτύου ύδρευσης και από την άλλη αφήνουν το νερό να χάνεται, αγνοώντας μας.

Ζητάμε από την ΔΕΥΑΗ να επιδιορθώσει τη βλάβη άμεσα και το εν λόγω λάστιχο να "θαφτεί" στην άσφαλτο, εφόσον δεν φαίνεται να είναι "προσωρινή" μία εγκατάσταση που υφίσταται εδώ και 4 χρόνια.

Παραθέτω και φωτογραφίες από το σημείο.

Ευχαριστώ πολύ,

Γιώργος

Λάστιχο ΔΕΥΑΗ

Λάστιχο ΔΕΥΑΗ

Λάστιχο ΔΕΥΑΗ

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ