Στέρεψαν οι βρύσες στη Φορτέτσα

Στέρεψαν οι βρύσες στη Φορτέτσα

Kάποιος να βγει να αναλάβει την ευθύνη για την οποία ταλαιπωρία

Αγαπητό cretalive,

Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο μου και να δημοσιευτεί παρακαλώ πολύ!

Εδώ και δυο μέρες στην περιοχή της Φορτέτσας, έχουμε πρόβλημα με το νερό. Βασικά εδώ και δυο μέρες δεν έχουμε καθόλου νερό! Γενικά οι κάτοικοι της περιοχής έχουμε προσπαθήσει να έρθουμε σε επικοινωνία με τη ΔΕΥΑΗ, είτε τηλεφωνικώς είτε με mail. Εκτός ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση, σε μια κάτοικο της περιοχής απάντησαν ότι σήμερα το θέμα θα είχε τακτοποιηθεί. Παρόλα αυτά κάποιο αποτέλεσμα δεν έχουμε δει!

Και θέτω το εξής ερώτημα... Για ποιο λόγo, δεδομένων των δυσμενών καταστάσεων, που παρόλα αυτά είμαστε τυπικοί στο να πληρώνουμε την οποία υποχρέωση και λογαριασμό στην ώρα τους, είμαστε αναγκασμένοι, να τονιστεί χωρίς καμία προειδοποίηση, δυο μέρες τώρα να ζούμε καταστάσεις, που ζουν σε τριτοκοσμικές χώρες!

Δηλαδή ή θα υπομείνουμε αυτό το χαλί μέχρι να τους καπνίσει να αποκαταστήσουν την οποία βλάβη υπάρχει ή θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε κάποιο ιδιώτη να μας φέρει νερό στις δεξαμενές των σπιτιών μας!

Απαιτώ λοιπόν να βγει κάποιος να βγει, να λογοδοτήσει γι’αυτό και να αναλάβει την ευθύνη για την οποία ταλαιπωρία και συνέπεια επιφέρει αυτό το γεγονός!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

K.Λ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ