"Τι συμβάινει με τα μέτρα στα Τακτικά Ιατρεία των Δημοσίων Νοσοκομείων;"

"Τι συμβάινει με τα μέτρα στα Τακτικά Ιατρεία των Δημοσίων Νοσοκομείων;"

Το Υπουργείο Υγείας θεωρεί ότι εκεί δε χρειάζεται κανένας έλεγχος, οπότε έχει θεσπίσει να ελέγχονται μόνο οι συνοδοί των ασθενών και όχι οι ίδιοι οι ασθενείς, εκτός αν κάνουν κάποια εξέταση που συνοδεύεται από αερόλυμα, πχ σπειρομέτρηση.

Aγαπητό Cretalive,

σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι ανεμβολίαστοι για covid πολίτες δεν μπορούν να εισέλθουν, ούτε καν με rapid test, σε θέατρα, σινεμά κτλ, ενώ στην εστίαση χρειάζονται rapid. Όσο δε για τους εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, αυτοί πρέπει να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αντίστοιχα.

Τι συμβαίνει όμως στα Τακτικά Ιατρεία των Δημοσίων Νοσοκομείων; Απλούστατα, το Υπουργείο Υγείας θεωρεί ότι εκεί δε χρειάζεται κανένας έλεγχος, οπότε έχει θεσπίσει να ελέγχονται μόνο οι συνοδοί των ασθενών και όχι οι ίδιοι οι ασθενείς, εκτός αν κάνουν κάποια εξέταση που συνοδεύεται από αερόλυμα, πχ σπειρομέτρηση.

Οπότε....στα Τακτικά Ιατρεία, όπου συνωστίζεται πλήθος κόσμου καθημερινά σε στενούς διαδρόμους, ειδικά τώρα με την αλλαγή του καιρού, πολύ λίγοι ελέγχονται, κάνοντας τη...ζωή και ευημερία του κορωνοϊού πολύ πολύ εύκολη!

Και, δυστυχώς, πολλοί από αυτους που συνωστίζονται, είναι ευπαθείς

Να μη μιλήσουμε επίσης για το υγειονομικό προσωπικό, που είναι τρομερά εκτεθειμένο και νομίζω ότι....δεν περισσεύει!!

Να διευκρινίσω ότι μιλάω για τα ΤΑΚΤΙΚΑ ιατρεία και όχι για τα Επείγοντα, όπου ο ασθενής προσέρχεται εκτάκτως, οπότε προφανώς δεν προλαβαίνει να κάνει rapid test πριν τα επισκεφθεί.

Στα Τακτικά Ιατρεία, όμως, ο ασθενής έχει κλείσει το ραντεβού του πολλές μέρες πριν, ίσως ακόμη μήνες ή χρόνο, οπότε...μάλλον έχει χρόνο να κάνει rapid!!

Αλλά...σιγά... Νοσοκομείο είναι, όχι θέατρο!

Η' μήπως είναι θέατρο του παραλόγου;

 

Ε.Β

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ