Ένα "ευχαριστώ" στο νοσοκομείο και όσους στάθηκαν στο πένθος

Ένα "ευχαριστώ" στο νοσοκομείο και όσους στάθηκαν στο πένθος

Στις δοσμένες συνθήκες, γνωρίζουμε ότι ήταν πολύ δύσκολη η φυσική παρουσία όσων την αγαπούσαν και την εκτιμούσαν.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των δύο Νοσοκομείων του Νομού μας για την περίθαλψη και τη άρτια νοσηλεία που παρείχαν στην μητέρα μας Χρυσούλα Κασσαπάκη,  στην πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο. Θερμά ευχαριστήρια στην Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και στον Διευθυντή της κ. Μαυρουδή. Στην Ουρολογική Κλινική του Βενιζελείου και στους γιατρούς κ. Ανεζίνη (τέως Δ/ντή), κ. Τζουλάκη και όλη την ομάδα της Κλινικής, καθώς και την ουρολόγο της στο Αρκαλοχώρι κ. Βεργετάκη.  Ευχαριστούμε επίσης τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Β’ Παθολογικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου (και ιδιαίτερα τον επιμελητή κ. Κονταξάκη), που την φρόντισαν λίγο πριν την «έξοδό» της απαλύνοντας τους πόνους της.
Ακόμη, θερμά ευχαριστήρια στον αγαπημένο προσωπικό της γιατρό κ. Αντώνη Χρονάκη στο Αρκαλοχώρι, που την περιέθαλψε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν κοντά της όποτε τον χρειάστηκε. 

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για την απώλεια της μητέρας μας Χρυσούλας Κασσαπάκη, και με οποιονδήποτε τρόπο εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. 
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου που χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία και μίλησε με θερμά λόγια για εκείνη και παρηγορητικά για μας, καθώς και όλους τους κληρικούς που παρέστησαν στην κηδεία της.
 Ευχαριστούμε την κυρία Μανουκάκη-Μεταξάκη Άννα και τον κύριο Κατσαπρακάκη Αλέξανδρο που παρουσίασαν με εύστοχο και συγκινητικό τρόπο την προσωπικότητά της στους επικήδειους λόγους που εκφώνησαν, καθώς και τον Σύλλογο Καθηγητών του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και όλους τους συναδέλφους μας.
Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Ηρακλείου κύριο Ηγουμενίδη Νικόλαο, τον νυν Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Εμμανουήλ Φραγκάκη, τους τέως Δημάρχους  Ζαχαρία Καλογεράκη και Χαράλαμπο Γιαννόπουλο που παρέστησαν όχι μόνο με την ιδιότητά τους αλλά και ως φίλοι. 
Στις δοσμένες συνθήκες, γνωρίζουμε ότι ήταν πολύ δύσκολη η φυσική παρουσία όσων την αγαπούσαν και την εκτιμούσαν. Είμαστε ευγνώμονες σε όσους φίλους και συγγενείς από το Ηράκλειο, τη Ροδιά, τη Βιάννο, τη Μεσαρά και από όπου αλλού ήλθαν στην κηδεία. Ευχαριστούμε όμως  και  όσους  ήταν κοντά μας με τη σκέψη τους και με τα μηνύματά τους. 
Τα παιδιά της
Ευαγγελία Κασσαπάκη-Ανέστης Κουκουρίκος
Φωτεινή Κασσαπάκη-Γιάννης Ζωντανός
Μιχάλης Κασσαπάκης-Μαρία Κυριακάκη
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ