Welcome λαϊκή

Welcome λαϊκή

Με την ανέχεια όλων μας, δημοτών και αιρετών, γαλουχείται και η επόμενη γενιά για το πως αξίζει να συμπεριφερόμαστε στο δημόσιο χώρο


Πρώτη μέρας της  Λαϊκής σε περιοχή του Ηράκλειου και όλα είναι στη... θέση τους. Τα αυτοκίνητα και οι κάδοι πάνω στην πλατεία και μέσα στο χωρώ του πράσινου, οι τέντες δεμένες πάνω στους κορμούς των δέντρων. Πριν από 5 χρονιά που ξαναγινόταν εδώ η λαϊκή ο απολογισμός ήταν να ξεπατωθούν από το βάρος των τεντών 2 δεντρά. Εννοείται δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ.

Απευθύνθηκα στη Δημοτική Αστυνομία οποί με... διαβεβαίωσαν χωρίς να εμφανιστούν οι ίδιοι εκεί ότι μην ανησυχείτε θα τα βγάλουν!

Μίλησα με την υπηρεσία καθαριότητας άλλα δεν μπορούν να μου δώσουν το τηλ του επόπτη εργασίας. Μήπως να πάρω τη δημοτική αστυνομία;  μου είπαν.

Κι έχω επομένως 3 εναλλακτικές ως πολίτης:

1. Να κατανοήσω ότι οι άνθρωποι αυτοί (της λαϊκής) πρέπει να δουλέψουν και αυτοί, αυτή τη δύσκολη συγκυρία χωρίς κανόνες και χωρίς να σέβονται το δημόσιο χώρο.

2. Να αρχίσω να γκρινιάζω για την κατάντια του κράτους και να μεμψιμοιρώ.

3. Να μη με ενδιαφέρει, εξάλλου ένα παρκάκι είναι, δεν πάρκαραν και μπροστά στο σπίτι μου!

Και έτσι με την ανέχεια όλων μας, δημοτών και αιρετών, γαλουχείται και η επόμενη γενιά για το πως αξίζει να συμπεριφερόμαστε στο δημόσιο χώρο και την αξία που οφείλουμε να του δίνουμε! 

1

1

1
 

Ν.Ρ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ