Υπομονή ... μέσα στη σκόνη!

Υπομονή ... μέσα στη σκόνη!
Newsroom
Newsroom

Μετά από 5 περίπου χρόνια που είχε τοποθετηθεί νέο δίκτυο ύδρευσης , ξεκίνησαν οι εργασίες για εκ νέου αντικατάσταση του από καινούργιο

Αγαπητό Cretalive,

Στον Καρτερό, τόπο κατοικίας και συγγραφής βιβλίων του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα και όχι μόνο, υπάρχει ένας δρόμος που έχει το όνομα του.

Η οδός Νίκου Καζαντζάκη ανάμεσα στους δύο εθνικούς δρόμους, τον παλιό και τον καινούριο για τον Αγ.Νικόλαο.

Μετά από 5 περίπου χρόνια που είχε τοποθετηθεί νέο δίκτυο ύδρευσης , ξεκίνησαν οι εργασίες για εκ νέου αντικατάσταση του από καινούργιο. Αλλάζουν τα πρωτόκολλα γρήγορα φαίνεται κι εμείς που διαμένουμε είμαστε οι τυχεροί.

οδός Ν Καζαντζάκη

Η τεχνική εταιρία όμως που άνοιξε το χαντάκι και τοποθέτησε το καινούργιο αγωγό (μια απλή μαύρη σωλήνα  μου φάνηκε εμένα) αφού γέμισαν σκόνες και χώματα τη γειτονιά δεν προχώρησαν στο κλείσιμο με άσφαλτο με αποτέλεσμα να ζούμε μέσα στη σκόνη και τις λάσπες.

Η δικαιολογία της τεχνικής εταιρίας που δέχτηκε ο υπεύθυνος του Δήμου Χερσονήσου ήταν ότι περιμένει να κάτσει το χώμα και πρέπει να κάνουμε υπομονή για άλλες δυο εβδομάδες.

οδός Ν Καζαντζάκη

Στο παράπονο μου στον υπεύθυνο ότι είναι ντροπή να αποδεχτεί μια τέτοια δικαιολογία μου απάντησε ότι εγώ δεν είμαι της δουλειάς και δεν ξέρω.

Στην ενόχληση στο γραφείου του υπεύθυνου αντιδημάρχου, άκουσα μόνο γενικόλογα.

Φίλε Δήμαρχε και συμμαθητή, Γιάννη Σέγκο, είμαι σίγουρος ότι προσπαθείς αλλά φοβάμαι ότι παλεύεις μόνος σου και γι' αυτό δε σε ενόχλησα προσωπικά, αλλά νομίζω ότι ίσως πρέπει να επιληφθείς και αυτού του θέματος....

 

Ηρακλής Εμμ.Φραγκάκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ