Ακυρώθηκε η συναυλία στον Αρχαιολογικό Χώρο της Τυλίσου

Ακυρώθηκε η συναυλία στον Αρχαιολογικό Χώρο της Τυλίσου

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Ακυρώνεται, λόγω της πανδημίας η προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου συναυλία "Πανσέληνος Αυγούστου - Jazz από τη Γή στη Σελήνη" που είχε διοργανωθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο Τυλίσου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τη Μη κερδοσκοπική Οργάνωση "You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου:

"Μετά από εννέα συνεχή χρόνια συναυλιών στον Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου στην πανσέληνο του Αυγούστου και δώδεκα χρόνια συνολικά εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι στο Ηράκλειο και στην Τύλισο, φέτος η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και τα απαιτούμενα περιοριστικά μέτρα δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συναυλίας που είχαμε προγραμματίσει για τις 3 Αυγούστου.

Με τις σημερινές συνθήκες κάθε προγραμματισμός έχει καταστεί αδύνατος.

Περιμένοντας την ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης παραμένουμε σε ετοιμότητα ώστε σε πρώτη ευκαιρία να ξαναρχίσουμε της πτήσεις, με Jazz από τη Γη στη Σελήνη.

Τηρούμε τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του COVID,  κυκλοφορούμε στο οδικό δίκτυο σεβόμενοι τη ζωή μας και την ζωή των άλλων για να μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά όλοι στο επόμενο ταξίδι μας".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ