“Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» απόψε στις Αρχάνες

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης, απο το διεθνώς γνωστό “Piano Duo”, με ελεύθερη είσοδο.

Στο πλαίσιο του “φεστιβαλ Κρήτης” της Περιφέρειας ο Δημήτρης Καρύδης και o Πέτρος Μόσχος, το διεθνώς αναγνωρισμένο πιανιστικό ντούο, Piano Duo Antithesis, παρουσιάζουν απόψε ένα ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε ένα πρόγραμμα που «παντρεύει» την κλασική με την τζαζ μουσική, άκρως δεξιοτεχνικό και εντυπωσιακό.Πρόκειται για μια ακόμη συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δήμο Αρχανων -Αστερουσίων ,στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αρχανων σήμερα Σάββατο  27 Αυγούστου στις 9 μμ. και με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.

Θα ακουστούν σημαντικά έργα σε ρυθμούς της Αμερικάνικης ηπείρου (Blues, Latin, Samba, Tango, Rag και άλλων) των Bolcom, Bennett, Milhaud, Bejerano, Piazzolla κ.α.

 Το  πιανιστικό ντούο  Piano Duo Antithesis, έχει βραβευθεί σε σχεδόν όλους του Διεθνείς Διαγωνισμούς Piano Duo ανά τον κόσμο και έχει δώσει συναυλίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α, Καναδά, Βενεζουέλα και Ισραήλ. Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες διεθνώς.  

Έχει χαρακτηριστεί ως piano duo με μοναδικό συγχρονισμό, σπάνια μουσικότητα, και λαμπερή τεχνική !

 Η συναυλία περιλαμβάνεται  στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Θα πραγματοποιηθεί με τη υποστήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

PIANO2fb copy.JPG

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ