Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψυχρού "Ο Ξένιος Ζευς"

Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψυχρού "Ο Ξένιος Ζευς"

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο θεατράκι του Παππαδάκειου Δημοτικού σχολείου Ψυχρού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού «o Ξένιος Ζευς» διοργανώνει τα ΚΓ΄ΔΙΚΤΑΙΑ 2021. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο επιβλητικό θεατράκι του Παππαδάκειου Δημοτικού σχολείου Ψυχρού στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:30ομιλία του κ. Δημήτρη Σάββα «ο Ναχιγιές του Λασιθίου. Ο ρόλος και η παρουσία του κατά την Επανάσταση του 1821, αλλά και στα μετέπειτα Επαναστατικά κινήματα που χαρακτήρισαν το 19ο αιώνα».  Ακολουθεί παραδοσιακό κρητικό κέρασμα. Στις 21:30 το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο: «Ελλάς το Μεγαλείο σου», οκτώ μουσικά πορτρέτα, στην οποία συμπράττουν το κουαρτέτο εγχόρδων καθώς και δύο σολίστ στο τραγούδι. Καλλιτεχνική επιμέλεια - Διεύθυνση συνόλου: Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκης

Το Σάββατο 14 Αυγούστου2021 και ώρα 21:00 το Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Δυόμιση φόνοι κι ένα μπουλντόγκ» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπαλαμούτσου.  Διασκευή βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν».

Την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Λευτέρη Καλλέργη.

Δικταία

Στις 22 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι 40οιΔικταίοι Αγώνες-ZEUSRUN 2021, 24 χιλιομέτρων& 6 χιλιομέτρων.  Διοργάνωση :Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού «ο Ξένιος Ζευς», Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης,. Συν- διοργάνωση : Περιφεριακή Ενότητα Λασιθίου, Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης & της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραπαστάσεων . Στη σελίδα του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης βρίσκεται η ηλεκτρονική διεύθυνση για τις ηλεκτρονικές εγγραφές.

Δικταία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ