Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: ''Φωτιά στο Λιμάνι''

Από σήμερα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), στα Χανιά

Από σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2021 και έως τις 9 Ιανουαρίου 2022 διεξάγεται Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ», στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) – Μεγάλο Αρσενάλι. Η Έκθεση θα είναι επισκέψιμη καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ

Στιγμιότυπα από το 1οSanta Run Chania μέχρι και το πιο πρόσφατο. Αναμνήσεις εθελοντών και συμμετεχόντων...Η πιο γλυκιά "φωτιά" που θα ζεσταίνει πάντα τις καρδιές όλων!

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Ζαχάρης Ανδρεαδάκης, Γιώργος Γεωργουλάς, Ντίνος Γδοντάκης, Μιχάλης Γοναλάκης, Τάκης Δασκαλάκης, Γιώργος Ζακινθυνάκης, Νίκος Ζακινθυνάκης, Σωτήρης Ζάχος, Σπύρος Ζερβουδάκης, Αντώνης Κουράτορας, Μαρία Πεντάρη, Αντώνης Στεφανίδης.

Επιμέλεια έκθεσης: Μιχάλης Γοναλάκης, Ρούλα Δρακάκη, Νεκτάριος Ξανθουδάκης. 

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στα σωματεία της πόλης: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας», που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο.

Διοργάνωση: Santa Run Chania, Δήμος Χανίων και Περιφέρεια Κρήτης.

Η είσοδος του κοινού πραγματοποιείται με ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test. Στον χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Από την έκθεση φωτογραφίας στο ΚΑΜ στα Χανιά

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ