Χριστουγεννιάτικη καμπάνια από το "Διαβάζω για τους άλλους"

Newsroom
Newsroom

Σκοπός της καμπάνιας είναι να μαζευτούν χρήματα για τις ηχογραφήσεις των παιδικών βιβλίων τη νέα χρονιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Διαβάζω για τους άλλους" διοργανώνει μια καμπάνια, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τις ηχογραφήσεις των παιδικών βιβλίων τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ:

Είναι μικροί και γελαστοί του Διαβάζω για τους Άλλους, οι βοηθοί.  

Ποιοι είναι; Μα οι Βιβλιοκαλικάντζαροι φυσικά!  

Ξεκινούν το ταξίδι τους και θέλουν να φτάσουν στις κορυφές όλων των χριστουγεννιάτικων δέντρων για να μπορέσουν παιδιά και άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, να διαβάσουν βιβλία και τη νέα σχολική χρονιά!     

Ο Βιβλιοκαλικάντζαρος (δείτε το σχέδιο  στο επισυναπτόμενο αρχείο, εκτύπωση σε χαρτόνι διαστάσεις 11 Χ 12) είναι ένα χριστουγεννιάτικο χάρτινο στολίδι, το οποίο στην πίσω πλευρά θα αναγράφει το όνομα του παραλήπτη που το αγόρασε λέγοντας:   

«Σε ευχαριστούμε Μαρία που βοηθάς τα τυφλά παιδιά να έχουν περισσότερα παραμύθια»  

Κόστος Βιβλιοκαλικάντζαρου: 2 ευρώ".     

Το Διαβάζω για τους Άλλους, είναι ΑΜΚΕ, από το 2015, ηχογραφούμε με τους εθελοντές μας  ακουστικά βιβλία, πανεπιστημιακά, λογοτεχνικά και παιδικά παραμύθια για άτομα, φοιτητές και παιδιά με μερική ή ολική απώλεια όρασης!  

Μέχρι σήμερα έχουν ηχογραφηθεί στο στούντιο μας 136 ακουστικά βιβλία, τα οποία διατίθενται δωρεάν στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες Όμηρος και Ameli-b!     

Οι διοργανωτές καλούν σε συμμετοχή:

"Γίνε κομμάτι της προσπάθειας μας!  

Εάν οι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν παιδιά Βιβλιοκαλικάτζαρους στολίδια, μαζί με αυτούς θα έρθει και ένα παιχνίδι-ερωτήσεων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ερωτήσεις με στόχο τη μεγαλύτερη κατανόηση για το πως ζουν στην καθημερινότητά τους, διαβάζουν κτλ τα τυφλά παιδιά. Μετά από τη συζήτηση με αφορμή τους Βιβλιοκαλικάτζαρους και τις ερωτήσεις, τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν σε ένα χαρτί καινα μας στείλετε – έστω και με μια φωτογραφία – το αποτύπωμα της συζήτησης τους καθώς και επιπλέον τις ερωτήσεις τους και τις απορίες που πιθανόν να προκύψουν προκειμένου αυτές να  απαντηθούν από μη βλέποντες". 


Τρόποι παραγγελίας:  

Μέσω τηλεφώνου: 211 113 2106 (Δευτέρα με Παρασκευή 09.30-17.30) ή στέλνωντας email : networking@giatousallous.gr  

   

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ