Η Σινέντ Ο' Κόνορ αποσύρεται από την μουσική βιομηχανία

Η Σινέντ Ο' Κόνορ αποσύρεται από την μουσική βιομηχανία

Δείτε το tweet με το οποίο ανακοίνωσε την αποχώρησή της - «Έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω κουραστεί», εξήγησε η τραγουδίστρια 


Η Σινέντ Ο΄ Κόνορ αποφάσισε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε πως μετά από 40 χρόνια μουσικής πορείας, δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει την καριέρα της. Το άλμπουμ της με τίτλο «No Veteran Dies Alone», το οποίο θα κυκλοφορήσει κατά το 2022, θα είναι και το τελευταίο της εγχείρημα, χωρίς μάλιστα να οργανώσει κάποια περιοδεία ή κάτι που θα βοηθούσε στην προώθησή του, όπως ανακοίνωσε στην ανάρτησή της.

 

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το τέλος της μουσικής πορείας της με τα εξής λόγια: «Αυτό είναι για να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τις περιοδείες και την μουσική βιομηχανία. Έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω κουραστεί. Οπότε, ήρθε η ώρα να τα παρατήσω, έχοντας πραγματικά δώσει στην μουσική όλο μου το είναι. Το No Veteran Dies Alone το 2022 θα είναι η τελευταία μου κυκλοφορία και θα γίνει χωρίς κάποιο πρόμο ή περιοδεία».

Σε ένα δεύτερο tweet της, αποκάλυψε πως αυτό που την βοήθησε να καταλάβει πως εκείνη και μόνο έχει την κυριότητα του εαυτού της και δεν χρειάζεται να πάρει την άδεια από κάποιον για να αποσυρθεί ήταν η συγγραφή του αυτοβιογραφικού της βιβλίου, αφού έτσι γνώρισε καλύτερα τον εαυτό της.

Τέλος, ανέφερε πως έχει και άλλα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει, οπότε προτιμά να αποσυρθεί σύντομα, προκειμένου να καταφέρει και να έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ