ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηράκλειο: Την Παρασκευή το αποκριάτικο πάρτι των Ομάδων του Κρυμμένου Θησαυρού
Ζωντανή μουσική, χορός και αυθεντική αποκριάτικη διάθεση
Το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου γιορτάζει τις Απόκριες και διοργανώνει ένα εκρηκτικό Αποκριάτικο Party με καλεσμένο τον Μάνο Μαλαξιανάκη, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, στον Νερόμυλο.
Η βραδιά υπόσχεται ζωντανή μουσική, χορό και αυθεντική αποκριάτικη διάθεση, με live εμφάνιση, DJ set, εκπλήξεις και κληρώσεις με δώρα μεγάλης αξίας. Ο Μάνος Μαλαξιανάκης ανεβαίνει στη σκηνή με την κιθάρα του, δημιουργώντας το ιδανικό soundtrack για μια νύχτα γεμάτη ρυθμό, συμμετοχή και χαμόγελα.
Το φετινό dress code έχει θέμα «Πες το με ένα τραγούδι», προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εμπνευστούν από στίχους, μουσικές και αγαπημένους καλλιτέχνες, είτε ατομικά είτε ομαδικά.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 23ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου που θα γίνει αυτή την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στη Λότζια.
Πρόσκληση: 20€ με πλήρες μενού (μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το περίπτερο των διοργανωτών, Σμύρνης & Δικαιοσύνης δίπλα στα Δικαστήρια, ή κατά την είσοδο σας στο «Νερόμυλο»).
Ένα αποκριάτικο βράδυ όπου η μουσική γίνεται μεταμφίεση και το τραγούδι… κοινή γλώσσα!
