Κύκλος διαλέξεων : "Μαθαίνοντας τη γλώσσα της επικοινωνίας στο ζευγάρι και την οικογένεια"

Οι ψυχολόγοι Αγγελική – Μαρία Μηλιαράκη και η Νίκη Ρωμανάκη προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση με επίκεντρο την τέχνη της επικοινωνίας , τις συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια και το ζευγάρι , ενώ προτείνουν μια διαφορετική γλώσσα τη « γλώσσα της καρδιάς».

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού και Παιδείας διοργανώνει κύκλο διαλέξεων ,με τίτλο : Σκέψου τα « πώς» και τα «γιατί» Ειδικευμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00 στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2). 

Ομιλήτριες θα είναι οι κ.κ. Αγγελική –Μαρία Μηλιαράκη και η Νίκη Ρωμανάκη- ψυχολόγοι, με θέμα : «Ακούγοντας πίσω από τις λέξεις : μαθαίνοντας τη γλώσσα της επικοινωνίας στο ζευγάρι και την οικογένεια».

 Όταν τα μονοπάτια δυο ανθρώπων διασταυρώνονται , δυο διαφορετικές «γλώσσες» επικοινωνίας συναντιούνται… Πώς καταφέρνουν δυο άνθρωποι να μιλήσουν την ίδια  «γλώσσα» μέσα στη σχέση ; απλώς την κατασκευάζουν ! Οι ψυχολόγοι Αγγελική – Μαρία Μηλιαράκη και η Νίκη Ρωμανάκη προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση με επίκεντρο την τέχνη της επικοινωνίας , τις συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια και το ζευγάρι , ενώ προτείνουν μια διαφορετική γλώσσα τη « γλώσσα της καρδιάς». 

Η Αγγελική – Μαρία Μηλιαράκη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ψυχολογία της Υγείας και Κοινωνική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Maastricht–Ολλανδία. Είναι, επίσης , απόφοιτος του τετραετούς προγράμματος μετεκπαίδευσης στην Συστημική –Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. 

Η Νίκη Ρωμανάκη έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του CentralLancashireκαι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εργασιακή Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Εδιμβούργου. Επίσης, είναι απόφοιτος του τετραετούς προγράμματος μετεκπαίδευσης στην Συστημική –Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ