ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια μαγική μουσική βραδιά στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21:00

DUKE

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21:00 στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων, θα απολαύσετε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη ψυχή και μελωδία μαζί με το σχήμα του Νεοϋορκέζου Duke Guillaume! 

Ο Duke, που κατάγεται από το Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στις εκκλησιαστικές μπάντες του πατέρα του, Ρέβ Μωρίς Γκιγιόμ.

Είναι ένας ταλαντούχος και καταξιωμένος σαξοφωνίστας, αρχηγός συγκροτήματος, συνθέτης και παραγωγός.

Image
duke

Ως αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης, ο Duke έχει μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικούς καλλιτέχνες όπως ο Brian McKnight, ο Michael Bolton και γνωστές εκκλησιαστικές χορωδίες γκόσπελ του Μπρούκλιν.

Αυτή η εξαιρετική εκδήλωση υπόσχεται έναν μαγευτικό συνδυασμό τζαζ, σουίνγκ και γκόσπελ μουσικής. Θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά στα Χανιά Με μυρωδιά από τη Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν.

«Θέλω η μουσική μου να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, να φέρνει ευτυχία, ενέργεια και ελπίδα. Η μουσική είναι η προσωπική μου μορφή λειτουργίας” αναφέρει ο Duke

Σάββατο 30 Αυγούστου στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Έναρξη: 21:00

Είσοδος: 15€

Κρατήσεις: 6979526340

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 
 


 

Σχετικά Tags

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση