Μύρων Μιχαηλίδης: "Η επόμενη χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο θα είναι υπέροχη!"

Μύρων Μιχαηλίδης: "Η επόμενη χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο θα είναι υπέροχη!"
Newsroom
Newsroom

Ο πρώτος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, μιλά στο #face_stories για τον πολιτισμό, τα επόμενα βήματα και τις... δημοτικές εκλογές!

"Στόχος μας - σε ο,τιδήποτε και αν κάνουμε - είναι να αγγίξουμε την καρδιά του κοινού. Και ό,τι ξεκινάει από την ψυχή του καλλιτέχνη θα φτάσει και στο κοινό", τονίζει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρων Μιχαηλίδης.

Πάνω στη σκηνή της κεντρικής αίθουσας "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού", ο Γενικός Μουσικός Διευθυντής στην ιστορική Όπερα της Ερφούρτης, καθώς και στη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ερφούρτης, μιλά στο #face_stories για τον πολιτισμό, τον σημαντικό ρόλο που ήδη διαδραματίζει το Πολιτιστικό Κέντρο και το όραμα να καταστεί σύντομα "παίκτης στα πολιτιστικά πράγματα διεθνώς".

Συζητάμε για το πόσο... μυημένοι είμαστε στην τέχνη, την έλλειψη πολιτιστικών υποδομών στο Ηράκλειο, την πανδημία, το πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την τέχνη αλλά και τις... επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές! 

 

Δείτε εδώ όλες τις εκπομπές #face_stories 

 

Δείτε επίσης:

Cretalive Εν Δράσει ... Εντέχνως!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την πρωτοβουλία Cretalive Εν Δράσει

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ