«Ο τοίχος είχε το δικό σας #story», το story του ΚΕΘΕΑ!

Newsroom
Newsroom

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ, χθες, στο αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

Μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν, χθες βράδυ, τα stories που "ξετυλίχτηκαν" στο αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, στην "καρδιά" του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της εικαστικής δράσης «ο τοίχος είχε το δικό σας #story», από τη συμβουλευτική Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’οδόν» 2022 του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
"Περαστικοί από όλα τα μέρη του κόσμου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, γράφοντας ο καθ’ ένας το δικό του #happystory διαμορφώνοντας τον πιο πρωτότυπο διαπολιτισμικό καμβά στην πόλη μας, προτρέποντας να αποσυνδεθούμε από την εικονική πραγματικότητα της τεχνολογίας και των νέων μέσων της για να ζήσουμε τη χαρά της σύνδεσης και του μοιράσματος στον πραγματικό κόσμο! 
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ηρακλείου και όλους όσους στήριξαν τη δράση της Μονάδας Εφήβων. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους γονείς της Μονάδας που απέδειξαν με την συμμετοχή τους και τα γλυκά που προσέφεραν στον κόσμο ότι η προσφορά γίνεται ελπίδα"!

Τη δράση «στόλισαν» οι Batala Creta, ο κ. Ζαϊμάκης με τα ξυλοπόδαρά του και ο DJ Μπάμπης Κολοκούρης!  Στις 21:00 επί σκηνής ανέβηκε η νεανική μπάντα Can of Gems και ακολούθησαν οι Άννα Φραντζέσκα Ζανδέ και ο Σπύρος Περδικάκης με έντεχνα τραγούδια.
 

ΚΕΘΕΑ δράση


κεθεα

κεθεα

ΚΕΘΕΑ δράση

ΚΕΘΕΑ δράση


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την 
Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ