Το παραμύθι της Βούλας Πατουλίδου ... "για την Ελλάδα"

Το παραμύθι της Βούλας Πατουλίδου ... "για την Ελλάδα"

Στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης έγινε η παρουσίαση

Για λίγες ώρες η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου έγινε παιδί, προς χάριν των καταπληκτικών λιλιπούτειων θεατών που ήρθαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του παραμυθιού, που έγραψε η ίδια .

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης θέλησε να μεταφέρει αρετές και αξίες που διέπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παραμένουν αναλείωτες στον χρόνο, μέσα από το παραμύθι με τον τίτλο "Για την Ελλάδα ".

Η παρουσίαση του παραμυθιού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου . Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν μία ιδιαίτερη παράσταση που οργάνωσαν οι Εκδόσεις Διάπλους, με το Σχολείο Της Φύσης και συντονιστή τον θεατρικό εμψυχωτή Γιάννη Θεοδώρου.

Βούλα Πατουλίδου

Βούλα Πατουλίδου

Την Αντιπεριφερειάρχη τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη την κ. Πατουλίδου και δήλωσε χαρακτηριστικά: "H Βούλα για άλλη μια φορά έκοψε πρώτη το νήμα"

Η κ. Πατουλίδου δεν έκρυβε τη χαρά της για την ανταπόκριση που είχε και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά τους όλους τους παρόντες λέγοντας χαρακτηριστικά : Στο παραμύθι "για την Ελλάδα έβγαλα ένα κομμάτι από την καρδιά μου και το έκανα λέξεις. Λέξεις που ακόμα κι ένα παιδί μπορεί να καταλάβει.

Βούλα Πατουλίδου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ