Πρόγραμμα αφήγησης - ανάγνωσης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Για παιδιά

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων θέλοντας να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα στα παιδιά, που μένουν σπίτι, συνεχίζει τη σειρά αφηγήσεων - αναγνώσεων παιδικών βιβλίων και δραστηριοτήτων, που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναζητήστε νέα videos αλλά και παλαιότερα στον σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/channel/UCAYWKxattewt4wSslqjIwtA καθώς και στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων https://www.librarychania.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/librarychania   

Υπενθυμίζεται ότι οι Βιβλιοθήκες του Δήμου μας δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό τους να μη στερηθεί το διάβασμα και τη χαρά της ανάγνωσης, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, αξιοποιώντας τη μέθοδο δανεισμού με παραγγελία. Η ανάγνωση, άλλωστε, προσφέρει απίστευτη παρηγοριά, μειώνει το άγχος, μας δίνει θάρρος και μας κάνει να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι.

Υπεύθυνες για την ανάγνωση - αφήγηση και τις δραστηριότητες οι κυρίες:

Βιβή Χουδαλάκη, Προϊσταμένη Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων

Ρούλα Τατσοπούλου, Θεατρολόγος, υπάλληλος της Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Ιστοσελίδα Δημοτικής Βιβλιοθήκης: https://www.librarychania.gr/
  • Facebook: https://www.facebook.com/librarychania
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: 2821 3 41661 - 2, Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου: 2821 3 41774.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ