Συγχαρητήρια από τον Αρχιεπίσκοπο, τον Περιφερειάρχη, το Δήμαρχο και πολίτες στη Χριστίνα Αλεξανιάν

Newsroom
Newsroom

Εντυπωσιάζει η Χριστίνα Αλεξανιάν στις παραστάσεις της στην Κρήτη “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»

Εντυπωσιάζει και συγκινεί όλους η Χριστίνα Αλεξανιάν  στις παραστάσεις της στην Κρήτη “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης  για την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και έχουν ελεύθερη είσοδο για τους  πολίτες. 

Η ταλαντούχος ηθοποιός στην χθεσινή της παράσταση στις Αρχάνες χειροκροτήθηκε θερμά  απ’ όλους στον κατάμεστο θερινό κινηματογράφο “παράδεισο” και δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του παριστάμενου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη, του Εντεταλμένου συμβούλου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κώστα Φασουλάκη, θεσμικών εκπροσώπων και όλων των παρευρισκομένων. Ένθερμη ήταν επίσης στην παράσταση η παρουσία πολυμελούς ομάδας της Αρμενικής κοινότητας στο Ηράκλειο με επικεφαλής την Πρόεδρο Σάντυ Αβεντισιάν. Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν  ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση των παραστάσεων “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που αναδεικνύουν την ιστορική μνήμη. Ευχαρίστησε επίσης τον Αρχιεπίσκοπο, τον Δήμαρχο, θεσμικούς εκπροσώπους, τα στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων που στήριξαν την διοργάνωση στις Αρχάνες, όπως ευχαριστίες εξέφρασε και προς όλους τους πολίτες για την παρουσία τους.

Χριστίνα Αλεξανιάν

Χριστίνα Αλεξανιάν

Οι παραστάσεις εντάσσονται στις επετειακές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κρήτης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, αφιερωμένες στον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Στο πλαίσιο της ιστορικής επετείου η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει με πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και τιμά όλους τους ανθρώπους που άφησαν πίσω την καρδιά τους και πολλοί από αυτούς την ίδια τους τη ζωή στις αλησμόνητες πατρίδες. 

Οι παραστάσεις συνεχίζονται απόψε στο Δημοτικό ανοιχτό  Θέατρο Αρκαλοχωρίου, την Κυριακή ώρα 9,30 μμ στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" Γαζίου και στις 23.08.2022,ώρα 9,15 μμ στο Ενετικό Φρούριο "Καζάρμα" Σητείας.

Χριστίνα Αλεξανιάν

Χριστίνα Αλεξανιάν

Χριστίνα Αλεξανιάν

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ