Συναυλία αλληλεγγύης για τους εποχικά εργαζόμενους

Συναυλία αλληλεγγύης για τους εποχικά εργαζόμενους

Απόψε στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση δηλώνει τη στήριξη του και καλεί τα μέλη του στη συναυλία αλληλεγγύης για τους εποχικά εργαζόμενους που διοργανώνει το Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού Ν.Χανίων με την υπόστηριξη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Παραρτήματος Ν.Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου  απόψε μέρα Τετάρτη 29/07/2020 στις 20:30 μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Με αφορμή και τη χθεσινή ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδιού για την ιδιωτική εκπαίδευση  ένα σχέδιο νόμου που φέρνει απελευθέρωση των απολύσεων και ωράρια - λάστιχο για τους εκπαιδευτικούς, «αξιολόγησή» τους αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες, ιδιωτικά σχολεία - «σούπερ μάρκετ» που θα λειτουργούν εκτός ωραρίου, Σαββατοκύριακα και τους καλοκαιρινούς μήνες, εξουθενώνοντας τους εκπαιδευτικούς, βρισκόμαστε μπροστά στην ανάγκη να διεκδικίσουμε τα δικαιώματα μας που καταστρατηγούνται κάθε μέρα και περισσότερο. Έτσι λοιπόν όπως εμείς διεκδικούμε την απόσυρση του αισχρού νομοσχεδίου αλλά και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να κατοχυρώνει τα αναγκαία εργασιακά μας δικαιώματα, στηρίζουμε τους συναδέλφους μας εποχικά εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους:

 

  •  ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΣΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ
  • ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΕΗ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ.
  • AΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2020 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2021.
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ.
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ