Τα μυστικά της Κρήτης για το σαρακοστιανό τραπέζι

Ένα… καθόλου μικρό τραπέζι έστρωσε η Λένα Ηγουμενάκη!

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μη μοιάζει σε τίποτα προηγούμενες σαρακοστιανές περιόδους, ωστόσο πάντα θα υπάρχει χρόνος και χώρος για καλό φαΐ.

Ένα… καθόλου μικρό τραπέζι έστρωσε η Λένα Ηγουμενάκη, πρόεδρος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, παρουσιάζοντας όλες τις εκλεκτές νοστιμιές της κρητικής κουζίνας.

«Η κρητική κουζίνα είναι ξεχωριστή», λέει η κ. Ηγουμενάκη μιλώντας για τα πιάτα που έχει ετοιμάσει.

Από το κρητικό τραπέζι δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η παραδοσιακή ρακή αλλά και οι μαντινάδες.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ