Τέσσερις ομιλίες από την Αθηνά Σφακάκη

Newsroom
Newsroom

"Από τα σπήλαια στα ανάκτορα"

Τη Τετάρτη 30/11 και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεκινούν  4 μηνιαίες ομιλίες της κυρίας Αθηνάς Σφακάκη-Κυριακάκη με κεντρικό θέμα "ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ" που αναφέρονται στην ιστορία της Κρήτης και της πόλης του Ηρακλείου, από τη νεολιθική εποχή έως και τη Μινωική.

Θα προλογίσει την ομιλία η αξιότιμη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηρακλείου κυρία Αριστέα Πλεύρη.

Για τυχόν περιπτώσεις που είναι αδύνατη η φυσική παρουσία κάποιων, έχουμε στη διάθεση τους το παρακάτω link για να τη παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Η σπουδαία αυτή εκδήλωση της Λέσχης Lions Ηρακλείου μας έχει σαν στόχο την εξωστρέφεια μας προς τους δημότες της πόλης μας και όχι μόνο, καθώς και την ενημέρωση τους για τον λαιονισμό και τη Λέσχη μας.

Οι επόμενες 3 ομιλίες θα γίνουν στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ τους μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο-Φεβρουάριο, τον Μάρτιο θα γίνει ένα οδοιπορικό- επίσκεψη σε σημαντικά αρχαία μνημεία εκτός Κνωσού και ο κύκλος αυτός θα κλείσει τον Απρίλιο με ένα οδοιπορικό εντός της πόλης σε συνδυασμό σημαντικών μνημείων με όσα έργα κατά καιρούς οι Lions δώρισαν στους δημότες της πόλης μας και επίσκεψη-ξενάγηση της Βικελαίας Βιβλιοθήκης από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού.

Οι αίθουσες είτε στο Επιμελητήριο είτε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ είναι δωρεές των Διοικήσεων αντιστοίχως.

Αθηνά Σφακάκη

Join Zoom Meeting

https://upatras-gr.zoom.us/j/91529179303?pwd=eDFuM2xjZ1JqazRnbndzNGJYZ01FZz09

 

Meeting ID: 915 2917 9303

Passcode: 12345

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ