Εθελοντική Δράση Καθαρισμού της Παραλίας Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο από την Betsson

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής συνείδησης, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό εθελοντών

Η Betsson σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού διοργάνωσε εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών.

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής συνείδησης, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό εθελοντών. Tην παρουσία της στον καθαρισμό έδωσε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ‘’Άλιμος ΝΑΣ Betsson’’ καθώς και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Μαυροειδής. 

be2

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας Betsson μαζί με όλους τους εθελοντές, κατάφεραν να συλλέξουν σημαντικές ποσότητες απορριμμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και της καθαριότητας των ακτών μας.

Η Betsson παρείχε σε όλους τους παρευρισκόμενους γάντια,  επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες και όλα τα απαραίτητα υλικά για την υλοποίηση του καθαρισμού.

Η προσπάθεια αυτή είναι μέρος μιας συνεχούς δέσμευσης για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της διατήρησης καθαρών και βιώσιμων ακτών.

Η Betsson και ο Δήμος Σαρωνικού ανανεώνουν το ραντεβού τους για μελλοντικές δράσεις, με στόχο την περαιτέρω προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την προστασία των φυσικών μας πόρων.

Η δράση αποτέλεσε μέρος του Betsson Foundation, του καινοτόμου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Betsson.

be3

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ