Χρήστος Κόντης: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά»

Όσα είπε ο προπονητης του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο σε ένα ματς που ήταν καλύτερος, σπαταλώντας τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Χρήστος Κόντης, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες, ενώ σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο επιθετικό τρίτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορώ να έχω παράπονο. Μπήκαμε στο παιχνίδι καλά από το 1ο λεπτό, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και απέναντι σε μια ομάδα που δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Προσπάθησαμε να παίξουμε από τα πλάγια, να παίξουμε συνδυαστικά, ίσως η επιπολαιότητα, ίσως η βιασύνη αλλά ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, δεν τα καταφέραμε και όπως είπα δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά.

Το να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τελευταίο τρίτο του αγωνιστικού χώρου που θα πρέπει να πάρουμε μια καλή απόφαση, όλα αυτά που σιγά σιγά θα πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό το κομμάτι. Έχουμε μεγάλη αποτελεσματικότητα όμως θα πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε ένα και δύο γκολ».

Τέλος, για την διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια, τους πιέζω και εγώ, η διακοπή θα μας κάνει καλό και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σε πράγματα που δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση