Χρήστος Κόντης: «Δεν μπορώ να φτάσω τον Γκέραρντ, είμαι ένας προπονητής που προσπαθεί να γράψει την δική του ιστορία»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Γεμάτος συναισθήματα, ο Χρήστος Κόντης, ο άνθρωπος που έγραψε και συνεχίζει να γράφει τη νεότερη ιστορία του ΟΦΗ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού, για την τεράστια επιτυχία της Κρητικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ, τον μύθο του Ομίλου.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Γκέραρντ ήταν μια τεράστια προσωπικότητα, δεν μπορώ να τον φτάσω σε κανένα σημείο προπονητικά. Είμαι ένας προπονητής που προσπαθεί να γράψει την δική του ιστορία, σίγουρα αισθάνομαι δέος όταν λένε τέτοια πράγματα, όμως δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξει την ιστορία που έχει γράψει ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Είμαι εδώ, προσπαθώ για το καλύτερο και πραγματικά σήμερα η προσπάθεια όλου αυτού του διαστήματος, κατέληξε με ένα τρόπαιο που το θέλαμε πάρα πολύ και το αξίζαμε!

Image
Χρήστος Κόντης: «Δεν μπορώ να φτάσω τον Γκέραρντ, είμαι ένας προπονητής που προσπαθεί να γράψει την δική του ιστορία»

Όσον αφορά το τι θα ακολουθήσει, όταν μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ εξασφαλίζει ομίλους, είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε μια ομάδα και λόγω των εσόδων αλλά και λόγω της διοργάνωσης που θα παίξει, σίγουρα στο Conference και σίγουρα με μια προσπάθεια στο Europa League. Είμαι ένας προπονητής που δεν μου αρέσει ούτε να λέω, ούτε να λένε πολλά για μένα. Μου αρέσει πολύ η προπονητική, ζω και αναπνέω για το ποδόσφαιρο και το λέω ξεκάθαρα πως αν δεν το κάνεις αυτό δύσκολα δεν το πετυχαίνεις. Δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολα, είμαι ένας Έλληνας προπονητής που παλεύει καθημερινά και αξίζουμε περισσότερα από ότι εισπράττουμε, εγώ έχω εισπράξει πολύ αγάπη στην Κρήτη και την επιστρέφω και εγώ πίσω.

Δεν δέχομαι την ήττα, όταν χάνω προσπαθώ να διορθώσω τα λάθη μου και αυτή τη νοοτροπία μπορώ να την μεταδώσω γύρω μου και στους παίκτες μας. Καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε πανάξια τη νίκη και το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου και το κλείνω το κεφάλαιο!

Επρεπε να φάμε το γκολ για να ξυπνήσουμε. Μόλις είδα την ομάδα, είπα τώρα είμαστε ΟΦΗ. Εμείς στον ΟΦΗ αγαπάμε και πιστεύουμε όλους τους παίκτες που έχουμε αλλά από την άλλη όταν είμαστε σε μια ελληνική ομάδα, είναι προφανές πως πρέπει να είναι σημαντικό το στοιχείο. Το ελληνικό στοιχείο ξέρει τι σημαίνει η ιστορία και η φανέλα του ΟΦΗ καλύτερα από έναν ξένο που μπορεί να έχει έρθει για έξι μήνες ή για έναν χρόνο».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση