«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α: 3ος στα Master’ s των 14 ετών ο Θάνος Ζαβουργιανός

Newsroom
Newsroom

Στο τελευταίο και σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς, στο οποίο παίρνουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι αθλητές όλων των κατηγοριών

Ο Θάνος Ζαβουργιάνος κλήθηκε να συμμετάσχει στα Master’ s της κατηγορίας 14 ετών.

Ο αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., ο οποίος σύμφωνα με την βαθμολογία του κατείχε την 4η θέση στην Ελλάδα, συμμετείχε στο τελευταίο και σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς, στο οποίο παίρνουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι αθλητές όλων των κατηγοριών για την ανάδειξη του πρώτου των πρώτων. 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Το γεγονός ότι ο Θάνος Ζαβουργιάνος συμμετείχε σε αυτό το τουρνουά, αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για το "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. και δείχνει την επίτευξη των υψηλών επιδόσεων του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς. Ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τον αθλητή να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους και να αποδείξει τις ικανότητές του. 

Στον αγωνιστικό τομέα:

Στην Α΄ φάση, την φάση των ομίλων, ο Ζαβουργιανός στον πρώτο αγώνα με τον Γιαννόπουλο (ΟΑ Γλυφάδας) κέρδισε 61 63. Στον επόμενο αγώνα, επικράτησε του Σινάνη (ΑΟΑ Χαιδαρίου) 57 64 60, μετά από αγώνα 3,5 ωρών, ενώ στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Καρνιάτη (ΟΑ Αττικής), ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 61 67 (6) 26. Συνολικά πραγματοποίησε δυο νίκες και μια ήττα, κάτι που τον έφερε στη δεύτερη θέση και του εξασφάλισε την είσοδο του στην επόμενη φάση.

Σαν 2ος στον όμιλο του πέρασε στον μικρό τελικό, όπου νίκησε τον Αλεξανδρίτη (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) 76(1) 75 και αναδείχθηκε 3ος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει θερμά τον Θάνο Ζαβουργιάνο για την εξαιρετική του επίδοση. Είναι μια μεγάλη τιμή για τον σύλλογο "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. να έχει έναν τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο αθλητή στις τάξεις του. 

Συγχαρητήρια στον Τεχνικό Διευθυντή του Ομίλου κ. Μανόλη Δολιανίτη για την καθοδήγηση και την προετοιμασία γι’ αυτή την μεγάλη επιτυχία καθώς και σε όλους του προπονητές που συνέβαλαν στην εξαιρετική αυτή επίδοση. Τέλος μπράβο και στους γονείς που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια του Θάνου και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Καλή συνέχεια με ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ