​«Καμπανάκι» για την Κηφισιά

Ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει πως το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και γι' αυτό δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το είπε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει την εβδομάδα με δύο νίκες, κόντρα σε Κηφισιά και Λαμία, για να συνεχίσει με ηρεμία τις υποχρεώσεις του και να μην προσθέσει κι άλλα προβλήματα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης (15:00). Αντίπαλος μία ομάδα χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, εν αναμονή της έναρξης της Super League 2. Μία ομάδα με έντονο Κρητικό στοιχείο, αφού προπονητής της είναι ο Γιώργος Πετράκης. Μία ομάδα που βλέπει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ως μία τεράστια πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα στο Capitano.gr

Σχετικά Tags

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση