Το μεγαλύτερο Διεθνές τουρνουά Padel στην Κρήτη είναι γεγονός!

Το μεγαλύτερο Διεθνές τουρνουά Padel στην Κρήτη είναι γεγονός!

Αρχίζει το 1ο μεγάλο διεθνές τουρνουά στην Κρήτη, στον πολυχώρο του Sport Point - το Σάββατο (23/10) και την Κυριακή (24/10) οι μεγάλοι τελικοί

Το 1ο Διεθνές τουρνουά Padel by Madison είναι γεγονός. Σήμερα (Πέμπτη) στις 17.00 θα ξεκινήσει ένα μεγάλο τουρνουά με πάνω από 200 συμμετοχές από όλο τον κόσμο και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Sport Point και συγκεκριμένα στα τέσσερα γήπεδα Padel (δύο ανοιχτά και δύο κλειστά) που υπάρχουν στο χώρο.

Το νέο άθλημα που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών τα τελευταία χρόνια και ήρθε στην Κρήτη από τον Γιώργο Τζουλιαδάκη και τον Μανώλη Μαρκαντωνάκη (ιδιοκτήτης Sport Point), ανεβαίνει ακόμα ένα... επίπεδο στο νησί. Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή με τις συμμετοχές να έχουν κλείσει εδώ και δύο 24ωρα και τους διοργανωτές να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τον αριθμό των αθλητών. Μάλιστα, περιμένουν και ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα να βρεθούν στις εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αθλητές Padel, σε αγώνες του υψηλότερου επιπέδου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διεξαγωγή των αγώνων για την φάση των ομίλων σε όλες τις κατηγορίες θα γίνει στα 9 games(NO ADVANTAGE) .Απο την φάση των προημιτελικών και έπειτα ο αγώνας θα κρίνεται στα 2 set των 6 games και σε περίπτωση ισοπαλίας super tiebreak των (10) πόντων με διαφορά 2 πόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

MEN A
MEN B
MEN C
WOMEN A
WOMEN B
MIXED

δ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ