Οι 5+2 σωματοφύλακες του φετινού Εργοτέλη

Οι 5+2 σωματοφύλακες του φετινού Εργοτέλη

Ο κορμός του Νίκου Μπαδήμα αποτελείται από 7 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι αγωνίζονται στον άξονα - σχολιάζει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Aν αναλογιστούμε το πρόγραμμα των πρώτων τριών αγωνιστικών του Εργοτέλη, η συγκομιδή των 6 βαθμών είναι σίγουρα ένα σημείο αναφοράς για μια ομάδα με νέο προπονητή που άλλαξε τόσους βασικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Η νίκη με την Κηφισιά ήρθε στο τέλος και με παίκτη λιγότερο, μια συνθήκη που πάντα δίνει μια υπερβολή στο επίτευγμα και δικαίως έκανε άπαντες στο φινάλε να το πανηγυρίσουν.

Αγωνιστική εικόνα για τον Εργοτέλη δεν έχω, άλλωστε πως να να γίνει όταν δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Έτσι, για να σεβόμαστε την δουλειά μας, η εικόνα της κρητικής ομάδας δεν μπορεί να αναλυθεί παρά μόνο τα αποτελέσματα της Εδώ που τα λέμε, το ίδιο το πρωτάθλημα δεν βοηθάει γενικώς. Ένας μαραθώνιος αγωνιστικών, με τις περισσότερες ομάδες να μην ξέρουν καν το στόχο τους.

Ίσως, σε κάτι που μπορούμε να σταθούμε είναι ο τρόπος που ξεκινάει τα παιχνίδια ο Μπαδήμας. Ποιους εμπιστεύεται και τον τρόπο που παρεμβαίνει στα ματς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο capitano.gr 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ