Πρωτιά για τη Βάσω Βλαχάκη του ΝΟΓΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης Laser 4.7

Η Βάσω Βλαχάκη μετά και την επιτυχία της στον αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα εντάχθηκε σε αυτή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες

Την πρώτη θέση στην κατηγορία των Κορασίδων και το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Βλαχάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης Laser 4.7 που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο 29/4 -3/5. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω απο 150 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Επιτυχίες για τον ΝΟΓΚ και στην κατηγορία Εφήβων οπου ο Κωστής Κουκουτσάκης κατέκτησε την 27η θέση και στην κατηγορία των Παίδων ο Γιάννης Πλεξουσάκης την 34ξ θέση.

Η Βάσω Βλαχάκη μετά και την επιτυχία της στον αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα εντάχθηκε σε αυτή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες, με πρώτο το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία στα τέλη του μήνα.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΓΚ Χάρης Μαμουλάκης και τo ΔΣ συγχαίρουν θερμά τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Επίσης ευχαριστούν τους χορηγούς του Ομίλου και την ANEK-Bluestar Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ