Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΝΟΓΚ

Αρκετά μετάλλια για τους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο Διασυλλογικό Αγώνα ‘Νεαρχος 2018΄που οργάνωσε ο Ιστιοπλοικός Ομιλος Αγίου Νικολάου

Δυναμικά ξεκίνησε το 2018 για τους αθλητές του ΝΟΓΚ με πολλά μετάλλια. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητηκός με ισχυρούς ανέμους που ανάγκασαν τους διοργανωτές να μην δώσουν εκκίνηση την πρώτη ημέρα του αγωνα αλλά να καταφέρουν να ολοκληρώσουν 4 ιστιοδρομίες τη δεύτερη ημέρα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες   οι αθλητές του ΝΟΓΚ τερμάτισαν με χαμόγελα και επιτυχίες.

Στην γενική  Optimist οι αθλητές του ΝΟΓΚ μονοπώλησαν το βάθρο με πρώτη τη Βάσω Βλαχάκη, δεύτερο τον Θωμά Κοβατζή και τρίτη την Μαρία Σκουλούδη. Στα 11χρονα Κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιωάννα Πετυχάκη ενώ στα 11χρονα αγόρια ο Πέτρος Καλογεράκης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία Laser 4.7 ο Γιώργος Κουκουτσάκης έλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή χρονία με πολλές επιτυχίες!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ