Υπέγραψε ο Ροβίθης - επί κρητικού εδάφους η προετοιμασία του Εργοτέλη

Παίκτης του Εργοτέλη και τυπικά ο Μανώλης Ροβίθης - ανακοινώθηκαν και οι Έφορτ - Κατσημήτρος

Όπως είχε ενημερώσει από την Παρασκευή το δημοσίευμα του Cretalive, παίκτης του Εργοτέλη θα πρέπει να θεωρούνταν ο Μανώλης Ρόβιθης. Σήμερα, το ανακοίνωσε επίσημα η ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ η οποία ενημέρωσε και για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές αλλά και για την συνέχεια της προετοιμασίας του Εργοτέλη επί Κρητικού εδάφους.

Aναλυτικά:

'Μετά από δυο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι, η αποστολή του Εργοτέλη  ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της προετοιμασίας και επέστρεψε στην βάση της. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν χθες ρεπό από τον Τάκη Γκώνια, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας.

Σήμερα οι παίκτες μας μπήκαν στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδιού,  με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το παρόν. Να σημειώσουμε ότι επιφυλακτικά προπονήθηκε ο Λαμπάκης καθώς νιώθει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.

Ωστόσο μέρα με την ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η βίζα του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima N’Dιaye προκει μένου να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.  

Όσον αφορά το αυριανό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια προπόνηση και θα γίνει σε δυο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και το δεύτερο στις 10:30

Παράλληλα την Τρίτη μετά την κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει γνωστή η ημέρα (Παρασκευή ή Σάββατο) που θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη επί ηρακλειώτικου εδάφους όπου αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΙεράπετρας. Εν τω μεταξύ παίκτες του Εργοτέλη είναι από σήμερα και με την «βούλα» οι  Μπουρσέλης, Κατσημήτρος, Ροβίθης και  Joseph Effort οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα του συμβόλαια.

Τέλος η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα σε χορηγική συμφωνία με τα νερά Ζαρός  και την Imonline. ''

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ