Είναι νωρίς για την ΠΕΔ Κρήτης αλλά υπάρχει φαβορί!

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει...

Περιμένοντας τις νέες δημοτικές αρχές να αναλάβουν την 1η Ιανουαρίου 2024, είναι εύλογο να έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το τι θα γίνει με τα θεσμοθετημένα όργανα της αυτοδιοίκησης και ποιοι σκέφτονται ή επιθυμούν να πάνε πού.

Ένα τέτοιο όργανο είναι και η ΠΕΔ Κρήτης με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Κουράκη, που αξίζει να σημειωθεί πως αναβάθμισε το θεσμό με την παρουσία του, να ετοιμάζεται να παραδώσει σκυτάλη.
Στο νέο όργανο ασφαλώς και εάν επιθυμούσε θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ωστόσο έχοντας μπροστά του την πρόκληση και το βάρος - ειδικά για ένα νέο δήμαρχο - να ασχοληθεί επισταμένα με το μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης, θεωρώ πως ούτε που το σκέφτεται να μπει και σε αυτό το κομμάτι! 

Αυτός που φαίνεται πως έχει εκφράσει επιθυμία, είναι έμπειρος και αποδεκτός από μεγάλο κομμάτι της αυτοδιοικητικής οικογένειας της Κρήτης είναι ο δημαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης. 
Με συσσωρευμένη εμπειρία των αλλεπάλληλων θητειών στο δήμο αλλά και την προεδρία της Ένωσης ΔΕΥΑ της χώρας,  θα αποτελούσε μια άριστη επιλογή και φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αναλάβει το πηδάλιο της ΠΕΔ Κρήτης.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ