Ξέρει και ποδήλατο ο Γιώργος Αλεξάκης;

Η συζήτηση με τους ποδηλάτες και η βιώσιμη μετακίνηση

Δεν τον ξέρουμε για δεινό ποδηλάτη, τον ξέρουμε όμως για φανατικό υποστηρικτή της βιώσιμης μετακίνησης. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Αλεξάκης, χθες στις Ποταμιές συνάντησε ομάδα ποδηλατών με τους οποίους είχε την ευκαιρία να έχει μια σύντομη συζήτηση.

Και δεν είναι μόνο το κομμάτι του Αθλητισμού κατά το αρχαίο "νους υγιής εν σώματι υγιεί", που έκανε τον Αλεξάκη να πιάσει κουβέντα με τους ποδηλάτες. Είναι και το ζήτημα της Βιωσιμότητας, την οποία εδώ και χρόνια θέτει και προωθεί ο Γ. Αλεξάκης, κομίζοντας από την Ευρώπη τον όρο και όσα περιλαμβάνει.

"Φτάσαμε στο "και πέντε", με την Κλιματική Αλλαγή να σαρώνει, άλλοτε με κατακλυσμιαίες βροχές και πλημμύρες κι άλλοτε με ακραίους καύσωνες και καταστροφικές πυρκαγιές, για να αναλογιστούμε πόσα χρόνια ο Γιώργος Αλεξάκης αναφέρει στο δημόσιο λόγο του τα περί Βιωσιμότητας, Κλιματικής Αλλαγής, Πράσινης οικονομίας, Πρόληψης και πολλά ακόμη", αναφέρουν συνεργάτες του.

Για να επανέλθω στο ποδήλατο πάντως ... αν λάβουμε υπόψη τη φιλική σχέση που έχει και με φίλους της ποδηλασίας που δραστηριοποιούνται ενεργά σε αυτό το είδος αθλητισμού, δεν αποκλείεται να δούμε Αλεξάκη να κάνει τη βιώσιμη μετακίνηση πράξη ... με ορθοπεταλιές!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ