Βρετανία: Γλίτωσε τη φυλάκιση μητέρα που πέταξε το μωρό της πάνω σε αστυνομικό

Η αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά - Η 24χρονη μητέρα αντέδρασε όταν άκουσε ότι τα παιδιά της θα χρειαστεί να μείνουν με τον πατέρα τους για ένα βράδυ

Δεν θα αποδοθούν κατηγορίες σε μία μητέρα 24 χρονών που πέταξε το μωρό της πάνω σε μία αστυνομικό.

Η Κρίστι Μπέαρφιλντ επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο της Αγγλίας όταν το μεγαλύτερο παιδί της υπέφερε από έναν... καθόλου τυχαίο τραυματισμό.

Όταν όμως οι αστυνομικοί της είπαν όταν τα δύο παιδιά της θα χρειαστεί να μείνουν με τον πατέρα τους για εκείνο το βράδυ, η 24χρονη πέταξε το μωρό της σε μία από τους αστυνομικούς, σε μία έξαρση του θυμού της.

Μάλιστα, η αστυνομικός τραυματίστηκε και, μάλιστα, ο τραυματισμός της δεν είναι εύκολο να αποκατασταθεί, αναγκάζοντάς τη να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δικαστήριο, η 24χρονη βρέθηκε στο νοσοκομείο με τα δύο της παιδιά, τον πατέρα τους, έναν κοινωνικό λειτουργό και δύο αστυνομικούς, τον Νοέμβριο του 2017, καθώς υπήρξε αναφορά για κακοποίηση του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας.

Τα τραύματα του παιδιού δεν αποδείχθηκαν ύποπτα, αλλά ο κοινωνικός λειτουργός αποφάσισε να μείνουν τα παιδιά με τον πατέρα τους για εκείνο το βράδυ.

Η 24χρονη καθόταν με το μωρό της καθισμένο στα γόνατά της, ενώ μία αστυνομικός στεκόταν μπροστά της, εξηγώντας της την απόφαση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ