Γεωργιάδης: Αλλαγές στο χονδρεμπόριο

Γεωργιάδης: Αλλαγές στο χονδρεμπόριο

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η φυσική παρουσία σε καταστήματα χονδρεμπορίου για αγορές, θα επιτρέπεται μόνο με τιμολόγια για οικοδομικές εργασίες


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια της ενημέρωσης για το πώς θα γίνει μερική άρση των μέτρων ενόψει Χριστουγέννων, σημείωσε πως αλλάζουν οι συνθήκες και για το χονδρεμπόριο.

Συγκεκριμένα, η φυσική παρουσία σε καταστήματα για αγορές, θα επιτρέπεται μόνο με τιμολόγια για οικοδομικές εργασίες. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, παρατηρήθηκε το φαινόμενο αρκετές επιχειρήσεις χονδρικής να επιτρέπουν την είσοδο στα καταστήματα σε πελάτες, ενώ το λιανεμπόριο είναι κλειστό. 

Να σημειωθεί ότι, βάσει των σημερινών ανακοινώσεων, λόγω του φόρτου των εταιρειών ταχυμεταφορών, θα επιτραπεί το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων για να παραλαμβάνουν οι πελάτες τα προϊόντα που έχουν προπαραγγείλει μέσω της μεθόδου του click away από την προσεχή Δευτέρα 13/12. Την ίδια ώρα, θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία με διευρυμένο ωράριο, καθώς και οι εκκλησίες ανήμερα Χριστουγέννων, Φώτων.

 

 

 

 

Φωτογραφία: Eurokinissi 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ