Κρήτη | 17.02.17 16:47 | Ενημερώθηκε:
Αντικατέστησε την υπάλληλο μετά το δημοσίευμα του Cretalive !

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άμεση αντίδραση από την Αντιδήμαρχο

Αμέσως αντέδρασε η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη στις καταγγελίες της αναγνώστριας μας και επικοινώνησε μαζί της ζητώντας της συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά της υπαλλήλου ! Όπως μας διευκρίνισε και με τα δυο τμήματα που αναφέρονται στο περιστατικό,δεν άφησε κανένα περιθώριο δικαιολογίας σε υπαλλήλους και προϊσταμένους,την ώρα μάλιστα που πριν λίγες μέρες τους είχε ζητήσει σε αυστηρό ύφος σε σύσκεψη όσον αφορά στο ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης ) να λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι την ταλαιπωρία τους.

Στο ΚΑΠΗ όπου η αρμόδια υπάλληλος επέδειξε απρεπή συμπεριφορά στον πολίτη η αντιδήμαρχος ήδη έδωσε εντολή να της ανακληθεί η αρμοδιότητα χειρίστριας του ΚΕΑ και ο διευθυντής να αναλάβει τα περαιτέρω.
Η αντιδήμαρχος ζήτησε τα στοιχεία επικοινωνίας του πολίτη επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε η ίδια συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου την ώρα που η ίδια και η κοινωνική υπηρεσία προσπαθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες να αντεπεξέλθει στο δύσκολο και ευαίσθητο πόστο, την ώρα που σε μια υποστελεχωμένη υπηρεσία δόθηκε και η αρμοδιότητα του ΚΕΑ. 

Καθημερινά οι δημοτικές υπηρεσίες και οι κοινωνικές δομές του δήμου δίνουν ένα πραγματικό αγώνα χωρίς προσωπικό και ο δήμος δεν επιτρέπει σε έναν ανεύθυνο υπάλληλο να εκθέτει ούτε την πολιτική προϊστάμενο, άλλα ούτε τα υπόλοιπα στελέχη της υπηρεσίας που βρίσκονται σε εγρήγορση κάθε μέρα και ότι ώρα χρειαστεί.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα