Από τις χαρές και τα γλέντια, με χειροπέδες για τις μπαλωθιές

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές

Όχι μία αλλά δύο συλλήψεις έγιναν τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου για άσκοπους πυροβολισμούς, κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων.

Όπως έγραψε ήδη το cretalive, γαμήλιες μπαλωθιές κινητοποίησαν, μετά και από τις σχετικές καταγγελίες, την Αστυνομία τη νύχτα, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος,

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που συνελήφθη, είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης όπου γινόταν το γλέντι του γάμου, με τις αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν καθ'οδόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαμε και δεύτερη σύλληψη, αυτή την φορά στην περιοχή του Πύργου, καθώς σε έρευνα που έγινε σε σπίτι, και ενω βρισκόταν σε εξέλιξη παρόμοια κοινωνική εκδήλωση, εντοπίστηκαν 200 σφαίρες με αποτέλεσμα οι αρχές να περάσουν χειροπέδες σε έναν ακόμα άνδρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς συνέλαβαν έναν 75χρονο Έλληνα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, κατά της διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σήμερα (23.02.2020) το πρωί διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 75χρονου καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 φυσίγγια και 29 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ