Έγκλημα πάθους; Σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη

Ένα έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας 47χρονος Έλληνας πυροβόλησε και σκότωσε την 49χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και στη συνέχεια έβαλε και αυτός τέλος στη ζωή του.

To περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι στην οδό Προφήτη Ηλία στην περιοχή της Χαλέπας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το βράδυ της Δευτέρας ο 47χρονος πυροβόλησε στην πλάτη τη 49χρονη σύντροφό του και έπειτα έστρεψε το πιστόλι προς τον εαυτό του βάζοντας τέλος στην ίδια του τη ζωή. Τις σορούς του ζευγαριού βρήκε τις πρωινές ώρες συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της πράξης του 47χρονου. Οι πρώτες αναφορές από την αστυνομία παρέπεμπαν σε έγκλημα πάθους, ωστόσο διερευνώνται τα αίτια και οι Αρχές αξιολογούν κάποια στοιχεία και πληροφορίες για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας και της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν αρκετά χρόνια μαζί, ενώ η σχέση τους δεν χαρακτηρίζονταν από επεισόδια και εντάσεις. Η 49χρονη -λένε οι ίδιες πηγές - είχε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο της.

Η έρευνα των αρχών είναι σε εξέλιξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ