Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες

Έξι συνολικά τραυματίες ανάμεσα τους και ένα ανήλικο παιδί

Μπαράζ τροχαίων είχαμε το Σάββατο στην Κρήτη χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες.

Ο απολογισμός είναι έξι τραυματίες σε τρία διαφορετικά ατυχήματα, δύο τροχαία και μια παράσυρση πεζού.

Τα τρία περιστατικά σημειώθηκαν σε Ηράκλειο, Μοίρες και Χανιά αντίστοιχα.

Το περιστατικό στο Ηράκλειο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Καρτερού, όταν τρία συνολικά άτομα, δύο ανήλικες και ένα ανήλικο τραυματίστηκαν σε σύγκρουση της μηχανής που επέβαιναν με ΙΧ. Όπως έγραψε και το cretalive, οι τρεις παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους.

Λίγο νωρίτερα, μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από φορτηγό, έξω από την Δημοτική Αγορά Χανίων. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση όπως ήταν λογικό ενώ και τα οχήματα δημιούργησαν μίνι κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο. Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα στα Καπαριανά μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με φορτηγό. Μάλιστα το ένα άτομο, ο οδηγός του ενός ΙΧ εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν για περίληψη στο νοσοκομείο, με τον ένα τραυματία να φέρει τραύματα κυρίως στα κάτω άκρα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας ακόμα οδηγός ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο σε τροχαίο στην περιοχή των Μαλάδων, όταν πριν από λίγα 24ωρα η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ