Η μάχη της μικρής Νεφέλης και το ευχαριστώ της οικογένειάς της

Newsroom
Newsroom

Το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι χειρουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ευχάριστα τα νέα για τη μικρή Νεφέλη Μαριανάκη, ηλικίας μόλις 20 μηνών, που διαγνώστηκε με μυελοβλάστωμα, κι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, για δεύτερη φορά.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Κοινότητα Καμισιανών του Δήμου Πλατανιά, η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε Κλινική της Θεσσαλονίκης και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι χάρη στην ευαισθησία φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών, το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν καλύφθηκε, με αποτέλεσμα η οικογένεια Μαριανάκη να ευχαριστεί θερμά για την αγάπη και την αλληλεγγύη και να ζητά «να σταματήσει η κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο ιερό σκοπό».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, η Δημοτική Κοινότητα Καμισιανών σημειώνει τα εξής:

«Η οικογένεια Μαριανάκη ευχαριστεί, από τα βάθη της καρδιάς της, όλες και όλους, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες, που έσπευσαν κι έδειξαν με τρόπο πραγματικά συγκινητικό την αγάπη και την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας χρήματα προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της δεύτερης χειρουργικής επέμβασης της κόρης τους, Νεφέλης, ηλικίας μόλις 20 μηνών, στην Κλινική “Άγιος Λουκάς”, στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία οργανωμένη δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Σπάθας και Γρανίτη, στο Γήπεδο Κολυμπαρίου, σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Παράλληλα, η οικογένεια Μαριανάκη επιθυμεί να ενημερώσει για τα εξής:

1. Η χειρουργική επέμβαση έγινε και διαφαίνεται ότι όλα πάνε καλά.

2. Το απαιτούμενο χρηματικό ποσό καλύφθηκε.

Ως εκ τούτου, η οικογένεια ζητά να σταματήσει η κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο ιερό σκοπό. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, θα “αφαιρεθούν” οι κουμπαράδες από τα καταστήματα στα οποία είχαν τοποθετηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Θερμές ευχές για υγεία στις οικογένειές σας».Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ