Μπάρες στη Δικαιοσύνης που...περιμένει τον νέο εργολάβο

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Δημοτική αρχής

"Θετική εξέλιξη" χαρακτηρίζει την επικύρωση της έκπτωσης του εργολάβου της Λεωφόρου Δικαιοσύνης από το Διοικητικό Εφετείο Χανίων, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηρακλείου κ. Γιάννης Αναστασακης.

"Μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα", εξηγεί ο ίδιος, σημειώνοντας πως "μόλις έχουμε επίσημα την απόφαση, θα ξεκινήσουμε διαπραγμάτευση με τον δεύτερο μειοδοτη κι αν χρειαστεί και με τον τρίτο, με την ελπίδα να προθυμοποιηθουν να εκτελέσουν το έργο".

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή " δεν ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια", τότε "θα προχωρήσουμε το ταχύτερο δυνατό σε επαναδημοπρατηση, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο σημαντική ανάπλαση προς όφελος των δημοτών και της πόλης", κατέληξε ο κ. Αναστασακης.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου ξεκλινησαν τις εργασίες για να τοποθετηθούν μπάρες προκειμένου να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη είσοδος οχημάτων στον πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.
Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Αναστασάκη "να ρυθμιστεί η τροφοδοσία στα σωστά ωράρια, επειδή είχαμε πολύ υψηλή παραβατικότητα".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ