Στο πάρκο ο Δήμαρχος - "Άξιζε η βελτιώση"

Οι παρεμβάσεις στο πάρκο αναμένεται να συνεχιστούν ενώ άμεσα θα προχωρήσουν και οι εργασίες του βορειότερου τμήματος που περιλαμβάνει και τον χώρο του αναψυκτηρίου.

Προς χρήση δόθηκε το πρωί του Σαββάτου μέρος του ανανεωμένου πάρκου Γεωργιάδη, με τους Ηρακλειώτες να σπεύδουν στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου του κέντρου της πόλης, εκμεταλλευόμενοι και την καλή ημέρα.

Στο Πάρκο Γεωργιάδη, κοντά στους δημότες και τα παιδιά τους που έπαιζαν στην παιδική χαρά, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος τόνισε: "Γενικώς η κατάσταση είναι πιο βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Και πιστεύω ότι το Πάρκο θα δείξει το πόσο άξιζε αυτή η βελτίωση που γίνεται τώρα, όταν δοθεί ολόκληρο σε χρήση. Όπως υπολογίζουμε αυτό θα γίνει περί τα τέλη του καλοκαιριού του 2020"

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή μετά από μια σειρά λειτουργικών αλλά και αισθητικών παρεμβάσεων προχώρησε στην παράδοση του τμήματος από την είσοδο επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε η παιδική χαρά, βελτιώθηκε η πρόσβαση των ΑμΕΑ, έχουν τοποθετηθεί τα ειδικά κράσπεδα, έχουν οριοθετηθεί οι διάδρομοι περιπάτου και μπήκαν οι δεξαμενές που θα συλλέγουν το νερό για το πότισμα των δέντρων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ