Σύγκληση της παράταξης Αρναουτάκη πριν την εκλογή του προεδρείου

Καλούνται να δηλώσουν τις προθέσεις τους όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου

Οι σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη βρίσκονται, αυτή την ώρα, στην αίθουσα συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή προεδρείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σταύρος Αρναουτάκης συγκάλεσε την ομάδα του, προκειμένου να δηλώσουν τις προθέσεις τους όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου, προκειμένου η παράταξη να καταλήξει, με συμμετοχικές διαδικασίες, στο πρόσωπο που θα προτείνει.

Θα ακολουθήσει, παρόντων όλων των συμβούλων, η εκλογή του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, διαδικασία που θα ακολουθηθεί και σε Δημοτικά Συμβούλια.

Την ίδια ώρα μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τους Αντιπεριφερειάρχες και ειδικά για αυτόν ή αυτήν, που θα διαδεχθεί στην Π.Ε. Ηρακλείου τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Το κατώφλι της Περιφέρειας, λίγο μετά τις 10.30, πέρασαν και οι σύμβουλοι του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, οι οποίοι συσκέπτονται σε γραφείο της Περιφέρειας, ενόψει της διαδικασίας που αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.30 και στην οποία η παράταξη, όπως προβλέπει ο νόμος, θα προτείνει αντιπρόεδρο.

Ο γραμματέας προτείνεται από την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ