Τι λένε οι μαθητές για το επεισόδιο στο Λύκειο

Με αφορμή τα όσα καταγγέλθηκαν

Θέση στα όσα καταγγέλθηκαν στο cretalive, για επεισόδιο σε Λύκειο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος παίρνουν με ανακοίνωσή τους οι μαθητές του σχολείου, εκφράζοντας την "ακράδαντη υποστήριξή" τους στη Διεύθυνση και επισημαίνοντας ότι "οποιοδήποτε συμβάν αντιμετωπίζεται με επιτυχία"

Εμείς δημοσιεύουμε την ανακοίνωση, όπως μας εστάλη, με την επισήμανση ότι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα μας δεν υπήρξε καμία αναφορά σε "διεύθυνση που δεν έχει τη δυνατότητα να διευθύνει αποτελεσματικά το σχολείο". Παράλληλα, στην ανακοίνωση δεν υπάρχει επί της ουσίας απάντηση για το τι έγινε.

Η ανακοίνωση "του συνόλου των μαθητών του Λυκείου", όπως υπογράφεται έχει ως εξής:

"Έπειτα από ένα δημοσίευμα, το οποίο αναρτήθηκε στο cretalive.gr σχετικά με μια καταγγελία για τη διεύθυνση ενός Λυκείου του δήμου Μινώα Πεδιάδος, οι μαθητές και το Δεκαπενταμελές διαψεύδουν το γεγονός ότι η διεύθυνση δεν έχει τη δυνατότητα να διευθύνει αποτελεσματικά το σχολείο μας.
Η διεύθυνση του σχολείου μας είχε λάβει τα μέτρα της προτού πραγματοποιηθούν οι καταγγελίες όπως και οι αρμόδιοι έχουν κινητοποιηθεί έπειτα από το περιστατικό. Ακόμη, δεν έχει υπάρξει κάποιο ανάλογο συμβάν κατά το παρελθόν. Τέλος, η μαθητική κοινότητα υποστηρίζει ακράδαντα πως υπάρχει ΠΑΝΤΑ άμεση μέριμνα από τη διεύθυνση του λυκείου και οποιοδήποτε συμβάν αντιμετωπίζεται με επιτυχία"!


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ