Απειλές και βρισιές στην ώρα του διαλείμματος!

Προβληματισμός για την κατάσταση σε γονείς και μαθητές

Μια σοβαρή καταγγελία που έφτασε στο cretalive, και αφορά επεισόδιο σε Λύκειο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, καλό θα είναι να κινητοποιήσει τους αρμόδιους, καθώς - όπως μας λένε - δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και ο προβληματισμός είναι μεγάλος σε γονείς αλλά και μαθητές.

Αφορμή για την καταγγελία στάθηκε ένα (ακόμα) επεισόδιο με πρωταγωνιστή μαθητή της Α' Λυκείου, ο οποίος φέρεται όχι μόνο να επιτέθηκε φραστικά σε συμμαθήτριά του, με ύβρεις και απειλές στην διάρκεια διαλείμματος, αλλά μέσα στην οργή του προκάλεσε και σημαντικές υλικές ζημιές σε σχολική αίθουσα.
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν, ήταν καθηγητές του συστεγαζόμενου Γυμνασίου που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον συγκεκριμένο μαθητή να "πρωταγωνιστεί" σε σειρά επεισοδίων, χωρίς ωστόσο να φαίνεται να λαμβάνεται κάποια μέριμνα από την πλευρά της Διεύθυνσης του Λυκείου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό "οδήγησε" στο γραφείο του Διευθυντή γονείς και μαθητές, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση, πριν τα πράγματα πάρουν απρόβλεπτη τροπή.

Οι καταγγέλλοντες διερωτώνται αν γνωρίζουν όλα τα γεγονότα Σχολικοί σύμβουλοι και αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αν ναι, τι κινήσεις έχουν κάνει για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.




Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ